Månadsarkiv: mars 2014

2 dagars kurs i September

Vi kommer att genomföra en 2 dagars kurs i september för er som har bekantat er lite med programmet men som vill komma vidare och fördjupa er i olika funktioner.
Kursen är för alla typer av licenser allt från Basic (gratis) till PRO och alla kommer att kunna ta del och ha glädje av det vi kommer att lära ut.
För de som vill så får göra ett bildspel som uppgift som vi tillsammans tittar på och ser hur man löst olika saker med presentationen.

Vi har inte satt något exakt datum än men kommer göra det snart.
Är du intresserad av detta så maila oss en intresseanmälan eller om du har frågor så återkommer vi när det finns mer information.

Wings Platinum nu på Svenska!

Nu finns senaste version av Wings Platinum 5 på svenska att välja i programmet.
Det känns kul att efter alla år nu kunna meddela att den nu finns på svenska vilket har varit det allra mest efterfrågade angående programmet.
Det har varit ett ganska stort jobb och det kvarstår fortfarande en del småjusteringar som kommer att åtgärdas vartefter men i det stora hela så är det klart.
För att ta del av detta så behöver man uppdatera till Wings Platinum 5.

Läs mer under här hur du praktiskt går till väga.

Göran Ekström en av våra Wings Platinum användare

Vi tycker det är kul att vår folkära naturfotograf Göran Ekström är en av våra Wings Platinum användare. Hans bildspel/bildpresentationer är ett bra exempel på där Wings Platinum är ett perfekt program att producera dessa i.
Funktioner och effekter som man då på ett smakfullt sätt kan använda för att förmedla det budskap man önskar.
Och nu när programmet även är på svenska gör saken inte sämre kan vi nog alla instämma med.

Läs mer om Göran Ekström här!